• Mea hoʻoheheʻe auwae kelepona -LT100
  • Mea hoʻoheheʻe auwae kelepona -LT100
  • Mea hoʻoheheʻe auwae kelepona -LT100

Mea hoʻoheheʻe auwae kelepona -LT100

Kona Lokotrack type LT100C type C100 type jaw crusher me ka crusher kaulana e like me ka mea nui, na kikoo awa awa (mm * mm) 1100 x 850. O ke kumu mana o ka crusher he C13 type low emission diesel engine me ka mana o 310kW.ʻO ka maikaʻi o ka crusher he 58000kg.

Loaʻa iā Lokotrack LT100C type crusher ʻelua mau hiʻohiʻona hoʻonohonoho hānai.ʻO ka pono no ka hoʻomaʻamaʻa mua ʻana o ka nui o ka noi maikaʻi, hiki ke hāʻawi i ka mīkini hui like ʻano Loko i lako me ka mea hānai pā pālua a me ka mīkini kānana kūʻokoʻa.Wahi a ka ʻōnaehana hānai i koho ʻia, hiki ke hoʻolako ʻia ka track type crusher me LT100C ma ke ʻano maʻamau a i ʻole ka mana koho no ka hoʻonohonoho pololei 6m 3 a 3 9m hopper, hopper.

Eia kekahi, ʻo ka Lokotrack LT100C type crusher no ka hoʻokuʻu ʻana i ka conveyor.Ma kahi o 11m ka lōʻihi o ka hoʻokuʻu ʻana i ka conveyor, hiki ke koho ʻia i ka mīkini hoʻokuʻu 14m lōʻihi, ʻo ke kiʻekiʻe o ka hoʻokuʻu ʻana he 3.7m.

ʻO IC500 ka ʻōnaehana naʻauao maʻamau ʻo Lokotrack LT100C type crusher, e maʻalahi ka hoʻomaka.A hiki i ka ʻōnaehana naʻauao ke nānā a hoʻopaʻa i ke kaʻina hana holoʻokoʻa, e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka hua kiʻekiʻe.Ke hiki i ka crusher IC500 ke hāʻawi i ka hewa no nā limahana hana,

ʻIke maopopo e pili ana i ke kumu o ka hemahema

Hiki ke hoʻohui ʻia ka Lokotrack LT100C crusher me nā ʻāpana kuʻi a me nā ʻāpana ʻāpana like ʻole a me kahi pale vibrating movable i loko o ka moʻo Lokotrack e kūkulu i kahi kaapuni holoʻokoʻa holoʻokoʻa a me ka nānā ʻana.

Eia kekahi, ʻo Lokotrack LT100C pauku mea hoʻoheheʻe ʻia nā mea hoʻohana pū kekahi me nā mea hoʻokele uea ʻole mamao, kahi ʻōnaehana hoʻoneʻe lepo, ka hāmare hydraulic a me ka mea hana hydraulic no ka wehe ʻana i ka paʻi ʻai.


Ka manawa hoʻouna: Sep-30-2022