• Nā pōmaikaʻi o ka hana ʻana i ke one me ka Roller Crusher
  • Nā pōmaikaʻi o ka hana ʻana i ke one me ka Roller Crusher
  • Nā pōmaikaʻi o ka hana ʻana i ke one me ka Roller Crusher

Nā pōmaikaʻi o ka hana ʻana i ke one me ka Roller Crusher

E like me ke kumu hana o twin roll crusher: wedge a gasket adjusting device ua hoʻonohonoho ʻiama waena o nā huila ʻelua, ʻo ka mea hoʻoheheʻe luna me ka bolt hoʻoponopono, ʻo ka pahu hoʻoponopono i ka wā i huki ʻia ai ka wedge i ka wā e ʻōwili ai ka wedge mai ka poʻe paʻa paʻa o nā hana, ʻo ia hoʻi ʻelua ʻāpana huila ʻoi aku ka nui, ʻoi aku ka nui o ka palaoa.Ke paʻa ka wedge i lalo, e hoʻoneʻe ʻia nā huila i loko o ka pūnāwai kaomi ma lalo o ka hana ʻana o ʻelua liʻiliʻi liʻiliʻi ka nui o ka palaoa.ʻO ka mea pad ma ka helu a i ʻole ka mānoanoa o ka pad e hoʻololi i ka nui o ka nui o ka palaoa, i ka wā e hoʻemi ai ka gasket ʻelua ʻōwili huila, i ka wā e hoʻemi ai i ka gasket ʻelua huila huila liʻiliʻi liʻiliʻi liʻiliʻi.

4-31

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka hammer crusher kuʻuna a me ka wili one impact, ua ʻōlelo ka roller crusher:

1.Power hoʻohālikelike.Hoʻopakele ka roller crusher i 50 a 70 mau mika.

2. Hoʻohālikelike i nā ʻāpana maʻalahi: e lawe i ke one quartz ma ke ʻano he laʻana, e hoʻohana i ka hāmare e wāwahi i ke poʻo hāmare maʻamau 2-3 lā pono e hoʻololi.Pono e hoʻololi ʻia ka poloka pahi mīkini ʻili i loko o 5-7 mau lā.Hiki ke hoʻohana ʻia ka ʻili o ka roller crusher no hoʻokahi makahiki a me ka hapa.

3. Hoʻohālikelike i nā hopena paʻi: ma ke ʻano o ka quartz a i ʻole ke one machined, pono ke one quartz i ka nui o ka nui o 20 a 120 mesh, me ka hoʻohana ʻana i ka hammer crusher a i ʻole ka hopena crusher, Pono e nalowale ma kahi o 3 tons o ka pauka i ka wā o ka helu. o overpowder (emi ma lalo o 120 mesh) ma luna o 30% a oi aku paha ma mua o 10 tons o ka pauda huahana, a me ka helu o ka quartz quartz one i loko o ka wili crusher emi ma mua o 5%.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-29-2022